//Forever Imperfect
Mimpi buruk

Sunday, 18 December 2011 @ 21:56 | 0 Comment [s]

Afternoon gais, skrg aku na crita psal mimpi aku semalam. Sedih sgt. Bila tersedar aku trus nangis & peluk bantal busuk aku. Mimpi apa??
Hmm, mimpi ni tentang aku & boyfie aku yg aku sayg tu. Aku mimpi mcm aku & boyfie masa time budak2 tapi kami dah couple. Dia ni keja dok naik bsikal jee. Aku jalan ke hulu ke hilir. Tetiba aku na pegi mna ntah, aku ajak ayie tpi dia takmau. Huhu, byk kali aku pujuk & pujuk lama2 dia ikut aku. Aku pun dah tak ingt mna aku nak pegi dalam mimpi tu. Aku jalan depan, ayie jalan belakang. Aku jalan aku pusing tgok ayie dah takda. Dia tipu jee pdahal dia tak ikut aku. Dia lari. Aku kejar dia, tpi dia laju ke depan dah. Nenek tua mna ntah dok bgi aku tenang blik. Kat situ aku nangis gila2 sebut nama * AYIE * )'; aku sedar trus aku tgok ad msg masuk. Ayie msg aku. Dia kata * NINIE, AYIE SAYANG NINIE ('; emuaxh!!
Aku pun reply la msg dia. Trus dia koll aku. 
Mimpi ni pelik, yg ni la aku mimpi aku tulis. Ad skit aku tak ingt. hihi. Okay bye peeps <3


Labels:



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm Ninie here. Welcome to my blog I hope u all enjoy here :D Don't forget to FOLLOW ME !


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mira Amirah

Best View at GOOGLE CHROME!