//Forever Imperfect

Saturday, 24 March 2012 @ 05:54 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , hi comel hi handsome . Okay skrg ni Ninie nak bagitau yg Ninie couple dgn M F A dah nak dekat 1 tahun meh kami couple . Wee , tiap hri kami begaduh tpi tk akn ad sesiapa & apa-apa pun yg boleh ptuskn hbungan kami . Pndekkan crita * AKU SELALU MENGALAH DGN SAYG AKU NI * Tpi aku tk kisah jnji Ninie & Ayie . Ninie sllu mimpi psai Ayie , mimpi trasa mcm nak jdi gila pun ada . Haha , klau gila alamatnya Ninie dok tnjung rmbutan jela . Hampa p mlawat Ninie okay :') okay dah . Ni dah lari topik ni .

13.April.2011 tarikh kami couple . Sblum ni kami knal tahun 2010 lagi , tpi org tu msih brpunya :'P weks itu crita lama . Benci ! haha okay lah aku suka mefek bnyk-2 buat hampa pening je kn ? Ok dah bca sila follow Ninie okay . Bye Iloveyou . Emuaxh kt  M F A :'* M F A tgh keja skrg ni . Tu aku amik kesempatan tlis blog hri ni . Babai :') 



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm Ninie here. Welcome to my blog I hope u all enjoy here :D Don't forget to FOLLOW ME !


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mira Amirah

Best View at GOOGLE CHROME!