//Forever Imperfect

Saturday, 24 March 2012 @ 06:19 | 0 Comment [s]

Hello, im ninie. Hihi, gedik aih. Haha :'D kay hri skrg ninie nak bgi one story pasai tadi tgh hari. Maklum lah tgh hri kn panas. Klau dah pnas apa pun boleh jadi. Hm, na tau apa ninie na crita? okay. Baca na jgn tk bca. Haha :'P Td tgh hri ninie txt ayie bgtau '' MA NAK PEGI QUEENSBAY DGN MYLIA '' trus hti aku jdi tk sdap. Aku tau dah,ayie msti marah nieeee. Aaarrrgghhh -.-' takut gila dok tnggu dia rply msg. Pnya lmbt, hehe. Dia mmg cmni. Aku tau dah,sbb tu la aku sayang dia okay. Tk kurang sikit pun okay. Eee, msg masuk jaa. Aku bca tu ni tu ni. Dia pnya marah aku. Huhu :'/ aku apa lagi aku call dia lah. Aku plak cpat trasa klau dia marah aku dlm msg. Aku mcm na nangis tau tk? Tpi mmg aku nangis pun. Dia ckap pnya la kasar dgn aku :'( Sedih aku. Tpi tkpa lah aku mgalah jelaa. Last, dia plak nak msuk keja. Aku dok call ckap2 lgi. Msti dia marah lgi kt aku sbb kcau dia nak msuk keja. Hee, dia bgi p tpi dia tkmau aku buat bnda tk elok. Dia dpt tau mati aku dia cincang nnti. Hee, cincang laa klau brni. Tkmo peluk kang?! Hehe, mrepek aku ni. Sllunya aku yg nak peluk dia mlm2. Biasa la budak manja. Hmm, wlau apa pun jdi aku tetap sayg hgg ayie. Hgg marah aku tu aku tau tnda hgg sayg kt aku :'* tpi klau marah tu jgn kasar sgt ehh? Takut chekkk :'( okay lah. Nak mndi & tnggu ayie balik keja stg pkui 10 lbih. Imissayiesomuchtahu? Haa hampa tarak tahu meh :'P Okbye - NINIE LEBIU -




Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm Ninie here. Welcome to my blog I hope u all enjoy here :D Don't forget to FOLLOW ME !


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mira Amirah

Best View at GOOGLE CHROME!