//Forever Imperfect

Saturday, 24 March 2012 @ 06:19 | 0 Comment [s]

Hello, im ninie. Hihi, gedik aih. Haha :'D kay hri skrg ninie nak bgi one story pasai tadi tgh hari. Maklum lah tgh hri kn panas. Klau dah pnas apa pun boleh jadi. Hm, na tau apa ninie na crita? okay. Baca na jgn tk bca. Haha :'P Td tgh hri ninie txt ayie bgtau '' MA NAK PEGI QUEENSBAY DGN MYLIA '' trus hti aku jdi tk sdap. Aku tau dah,ayie msti marah nieeee. Aaarrrgghhh -.-' takut gila dok tnggu dia rply msg. Pnya lmbt, hehe. Dia mmg cmni. Aku tau dah,sbb tu la aku sayang dia okay. Tk kurang sikit pun okay. Eee, msg masuk jaa. Aku bca tu ni tu ni. Dia pnya marah aku. Huhu :'/ aku apa lagi aku call dia lah. Aku plak cpat trasa klau dia marah aku dlm msg. Aku mcm na nangis tau tk? Tpi mmg aku nangis pun. Dia ckap pnya la kasar dgn aku :'( Sedih aku. Tpi tkpa lah aku mgalah jelaa. Last, dia plak nak msuk keja. Aku dok call ckap2 lgi. Msti dia marah lgi kt aku sbb kcau dia nak msuk keja. Hee, dia bgi p tpi dia tkmau aku buat bnda tk elok. Dia dpt tau mati aku dia cincang nnti. Hee, cincang laa klau brni. Tkmo peluk kang?! Hehe, mrepek aku ni. Sllunya aku yg nak peluk dia mlm2. Biasa la budak manja. Hmm, wlau apa pun jdi aku tetap sayg hgg ayie. Hgg marah aku tu aku tau tnda hgg sayg kt aku :'* tpi klau marah tu jgn kasar sgt ehh? Takut chekkk :'( okay lah. Nak mndi & tnggu ayie balik keja stg pkui 10 lbih. Imissayiesomuchtahu? Haa hampa tarak tahu meh :'P Okbye - NINIE LEBIU -




@ 05:54 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , hi comel hi handsome . Okay skrg ni Ninie nak bagitau yg Ninie couple dgn M F A dah nak dekat 1 tahun meh kami couple . Wee , tiap hri kami begaduh tpi tk akn ad sesiapa & apa-apa pun yg boleh ptuskn hbungan kami . Pndekkan crita * AKU SELALU MENGALAH DGN SAYG AKU NI * Tpi aku tk kisah jnji Ninie & Ayie . Ninie sllu mimpi psai Ayie , mimpi trasa mcm nak jdi gila pun ada . Haha , klau gila alamatnya Ninie dok tnjung rmbutan jela . Hampa p mlawat Ninie okay :') okay dah . Ni dah lari topik ni .

13.April.2011 tarikh kami couple . Sblum ni kami knal tahun 2010 lagi , tpi org tu msih brpunya :'P weks itu crita lama . Benci ! haha okay lah aku suka mefek bnyk-2 buat hampa pening je kn ? Ok dah bca sila follow Ninie okay . Bye Iloveyou . Emuaxh kt  M F A :'* M F A tgh keja skrg ni . Tu aku amik kesempatan tlis blog hri ni . Babai :') 


Mimpi buruk

Sunday, 18 December 2011 @ 21:56 | 0 Comment [s]

Afternoon gais, skrg aku na crita psal mimpi aku semalam. Sedih sgt. Bila tersedar aku trus nangis & peluk bantal busuk aku. Mimpi apa??
Hmm, mimpi ni tentang aku & boyfie aku yg aku sayg tu. Aku mimpi mcm aku & boyfie masa time budak2 tapi kami dah couple. Dia ni keja dok naik bsikal jee. Aku jalan ke hulu ke hilir. Tetiba aku na pegi mna ntah, aku ajak ayie tpi dia takmau. Huhu, byk kali aku pujuk & pujuk lama2 dia ikut aku. Aku pun dah tak ingt mna aku nak pegi dalam mimpi tu. Aku jalan depan, ayie jalan belakang. Aku jalan aku pusing tgok ayie dah takda. Dia tipu jee pdahal dia tak ikut aku. Dia lari. Aku kejar dia, tpi dia laju ke depan dah. Nenek tua mna ntah dok bgi aku tenang blik. Kat situ aku nangis gila2 sebut nama * AYIE * )'; aku sedar trus aku tgok ad msg masuk. Ayie msg aku. Dia kata * NINIE, AYIE SAYANG NINIE ('; emuaxh!!
Aku pun reply la msg dia. Trus dia koll aku. 
Mimpi ni pelik, yg ni la aku mimpi aku tulis. Ad skit aku tak ingt. hihi. Okay bye peeps <3


Labels:



Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm Ninie here. Welcome to my blog I hope u all enjoy here :D Don't forget to FOLLOW ME !


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mira Amirah

Best View at GOOGLE CHROME!